rikardbizzi.blogg.se

Vinyl - hur vill ni ha den? + stickers!

Publicerad 2015-03-20 17:37:01 i Allmänt,

Skivan är som sagt klar och bollen är i rullning. Den är ivägskickad till mastering, omslag är på g, presstext är på g och ska ta nya pressbilder nästa vecka om allt går enligt planerna.
Sitter och grubblar angående vinylen. Det känns ju som att vinyl är främst samlarobjekt (inte för alla så klart) så funderar på om man ska göra något mer med omslaget och så. Ur funktion var ju så basic som det kan bli (inte grafiskt alltså utan själva förpackningen). Jag skulle t.ex. kunna göra fyra sidor i stället för två, alltså en sådan som man viker upp.
Färgvinyl - många menar på att dom låter sämre, anda håller inte med, men där kommer ju också samlarvärde in, även ifall det låter lite sämre så ser det ju coolt ut och oftast lyssnar man ju ändå oftast på luren, jag gör det i alla fall.
 
Så. Jag är idel öra! Skriv hur ni vill ha det i kommentarerna så tar jag med det i beräkningen. Tänk på att ju mer flash desto dyrare skiva.
 
 
Fick en till idé om att göra stickers och skicka iväg dom gratis till alla som är intresserade mot att ni sätter upp dom flesta så klart :)
Så om du är intresserad att bli medlem i SAAB 900 Music Group Ltd. Straight From Tha Street Team™, släng iväg ett mail till saab900musicgroup@gmail.com. Skriv bara STICKERS i rubriken och ha med din adress i mailet. Kommer förmodligen inte hinna svara på alla (eller några) mail så viktigt därför att adressen är med i mailet så jag sen enkelt kan hitta alla adresser när jag ska skicka ut dom.
 
Mvh
/Rikard

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela