rikardbizzi.blogg.se

Nypress sammanfattning

Publicerad 2014-10-26 16:45:29 i Allmänt,

Ok
De flesta som köpt den (av de som kommenterat) är negativa till en nypress. Mest pga att jag numrerade dom och att det då skulle bli mindre exklusivt om jag gjorde flera. I teorin tycker jag att upp till 500 fortfarande är en limiterad upplaga och att man skulle kunna unna mig lite mer pengar och lite större spridning av skivan men där är vi kanske av olika åsikter.
 
Eftersom inte så många hört av sig om fler skivor känner jag att det ändå inte är någon större anledning att göra fler ex av den här skivan så jag går vidare till nästa projekt.
 
TACK TILL ALLA SOM KÖPTE SKIVAN hur som helst! Jag gick plus och behövde inte tapetsera väggarna med skivan så jag är nöjd oavsett. Ni som inte hann köpa den får se till att vara snabbare nästa gång helt enkelt.
 
Jag sänkte priset på den digitala skivan till 60:- (ungefär där Bandcamp rekommenderar att man lägger priset) tills vidare. Jag satte priset lite högre först för ville få iväg vinylerna men dom gick ju mycket snabbare än planerat och ser ingen anledning att hålla priset högre. Det är inte många som betalat för den digitala än men om någon som gjort det känner sig snuvad är det bara att höra av sig så får du tillbaka mellanskillnaden. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela