rikardbizzi.blogg.se

Förbeställ Ur funktion 2 NU!

Publicerad 2016-02-26 09:50:20 i Allmänt,

För bara drygt ett år sedan släpptes Ur funktion, det råaste rapalbumet i svensk musikhistoria. Nu släpps uppföljaren, ännu en milstolpe för kulturen.
Skizz spottar råare än någonsin över smutsiga, turkiska samplingar, uppgrävda av skivkonnässören Martin Parnell.
Stockholmssyndromet-kollegan Marre hoppar in som enda gäst på albumet på fyra av spåren.
Rikard "Skizz" Bizzi kör som vanligt i en helt egen fil... mot trafiken.

Albumet släpps exklusivt på vinyl i en limiterad upplaga och går nu att förbeställa. Omslaget är skapat av Sebastian Norde som även gjorde omslaget till Ur funktion (1). Alla som beställer albumet får en nedladdningskod med den digitala versionen av albumet, enda sättet att höra skivan innan den anländer. Skivan är på tryckeriet och beräknad leveranstid är 15-25 april.

Beställ skivan här! (klicka på "här!" yani)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-03-10 12:14:42

Fan Rikard, alla dina fans e inte hipsters, vi är ett par här ute som e äkta oxå. Går det inte att lösa på nåt annat sätt än den där sidan? internetbank, postforskott, faktura osv osv? Blir så jävla sne på att man alltid måste va on the tip of your toes med teknologin och bankerna för att hänga me i samhället.

Svar: Skön attityd. Det är bara hipsters som använder bankkort menar du? Sist jag kollade var jag inte en hipster och jag har tre bankkort, Swish, Paypal, Internetbank etc. Du kanske vill köpa skivan för en beshlik eller något men jag är bara intresserad av pengar på kontot tyvärr.
rikardbizzi.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-03-19 11:37:38

Ta de inte personligt inte dig jag snear på. Jag vill köpa en skiva för pengar, inte svårare än så men de går ju inte nuförtiden

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela