rikardbizzi.blogg.se

70 st ex av ETTFYRANÅNSTANS? CD till salu!!!

Publicerad 2015-04-27 21:54:00 i Allmänt,

 
För snart fem år sedan (28:e maj 2010 för att vara exakt) släppte jag och Marre vad som utan tvekan var en riktig game changer. På egen hand, utan inblanding från skivbolag eller andra utomstående producerade och distribuerade vi en helt ocensurerad berättelse från Stockhoms mörkaste hörn, ETTFYRANÅNSTANS?
Innan det fanns pengar eller något större intresse från mainstream-media för Svensk rapmusik låg vi i bräschen för vad som skulle bli en renässans för den svenska hiphopscenen. På bara fem år har Svensk rapmusik vuxit sig till en otroligt populär genre inom hela samhället, från subkultur till popkultur. På gott och ont... Skulle en skiva som ETTFYRANÅNSTANS? kunna slå lika hårt idag? Med dess råa, opolerade ljudbild, extremt politiskt inkorrekta texter (så mycket att jag knappt klarar av att lyssna på den själv idag). Vem vet? Men hårt slog den i alla fall och nu, för att fira dess femårsjubileum har vi grävt fram de sista exen som fanns kvar och lägger upp dom för försäljning.
Det finns bara 70 (!) exemplar så passa på om du vill ha ett ex av CD'n för det här är absolut sista chansen. Det är hela albumet, alltså inte light-versionen som finns på Spotify utan originalet med 21 spår!

Beställ skivan här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela