rikardbizzi.blogg.se

Nypress sammanfattning

Publicerad 2014-10-26 16:45:29 i Allmänt,

Ok
De flesta som köpt den (av de som kommenterat) är negativa till en nypress. Mest pga att jag numrerade dom och att det då skulle bli mindre exklusivt om jag gjorde flera. I teorin tycker jag att upp till 500 fortfarande är en limiterad upplaga och att man skulle kunna unna mig lite mer pengar och lite större spridning av skivan men där är vi kanske av olika åsikter.
 
Eftersom inte så många hört av sig om fler skivor känner jag att det ändå inte är någon större anledning att göra fler ex av den här skivan så jag går vidare till nästa projekt.
 
TACK TILL ALLA SOM KÖPTE SKIVAN hur som helst! Jag gick plus och behövde inte tapetsera väggarna med skivan så jag är nöjd oavsett. Ni som inte hann köpa den får se till att vara snabbare nästa gång helt enkelt.
 
Jag sänkte priset på den digitala skivan till 60:- (ungefär där Bandcamp rekommenderar att man lägger priset) tills vidare. Jag satte priset lite högre först för ville få iväg vinylerna men dom gick ju mycket snabbare än planerat och ser ingen anledning att hålla priset högre. Det är inte många som betalat för den digitala än men om någon som gjort det känner sig snuvad är det bara att höra av sig så får du tillbaka mellanskillnaden. 
 

Kommentarer

Postat av: Joel Martinsson

Publicerad 2014-10-26 17:24:38

hann fan inte haffa vinylen men drog iväg en fräsch hundring på bandcamp!

svinfet skiva, man. dina senaste alster har varit rena mästerverk.

Svar: Tack! Det uppskattas!
rikardbizzi.blogg.se

Postat av: Javid The Terminaton

Publicerad 2014-10-26 18:08:58

Årets hiphop än så länge enligt mig, bra jobbat Skizz! Hann inte haffa vinylen då jag hoppades ha en chans i remixtävlingen haha, tänkte vänta tills vinnaren blev utnämnd sedan beställa men jag är glad att riktig skit säljer som det ska därmed att jag inte hann.. Bandcamp blir det! Halvdann info: Min dator kraschade samma dag du la ut acapellan under tiden den laddades ner så jag hann aldrig göra en remix, skulle uppskatta om du lämnar acapellan uppe en vecka till så att jag hinner tanka den när dator är fixad och kan göra en ändå! Tack för bra musik Rikard, och inte bara bra musik, feta släpp, roliga tävlingar och bra uppdaterande om din musik också mm, många kan lära sig hur man är en bra artist och inte bara en bra rappare av dig!

Svar: Tack! Det uppskattas! :)Acapellan ligger i dropboxen så den lär ligga där ett tag till.
rikardbizzi.blogg.se

Postat av: Kimmo Humalamäki

Publicerad 2014-10-26 19:42:27

Att dom 250 som köpt skivan tycker 500 ex är för stor mängd skivor är ju rent ut sagt ett skämt. Gör fler säger jag.

Svar: Det är ingen som sagt det, det var ju mina ord men jag menade mest att jag i början gick ut med att det var en limiterad utgåva och det kom ju fram senare att det var 250st. Jag hade ju fortfarande kallat det limiterat om det var 500.
rikardbizzi.blogg.se

Postat av: Samuel

Publicerad 2014-10-26 20:23:33

Ändå grymt att du släpper på vinyl. Klart det är coolt att ha en skiva som är jävligt unik och sällsynt, från dag ett. Och det måste vara svårt att uppkatta antal när man bekostar allt själv. Men jag skulle vara tryggare med att veta att den här skivan finns det fler av, utifall att...
Vem vet om framtiden..
Skivan är otroligt bra! Du tar oss till en annan plats. Tack!

Svar: haha, tack! Om det blir fler får det bli längre fram.
rikardbizzi.blogg.se

Postat av: KC

Publicerad 2014-12-01 15:35:00

Missade den här tråden (liksom jag missade att köpa skivan:) Var någon timme för sent ute och skulle grymt gärna köpa ett ex! 250 st är jävligt lite. All respekt för att man inte tryckte mer på chans, men att någon som nu sitter med en platta har invändningar när många blev utan är skruvat. Den numrerade/signerade upplagan kommer bara bli ännu mer unik om det finns en upplaga utan den biten. Men som sagt, nästa gång tänker jag fan inte gå och sega...:)

Postat av: p

Publicerad 2015-01-24 11:24:00

Skivan saknas i min hylla. Släpp den som white label eller nått som inte retar upp de som köpt numrerade exen.
Jag vill bara njuta av den på vinyl.

Postat av: fred

Publicerad 2016-02-22 12:21:59

Synd men fattar hur du tänker. Får hoppas att nåt (kanske utländskt) bolag gör nån större RP typ 10-100.000 ex lr så inom några år. Fattar också hur folk som hann köpa skivan tänker, skulle kanske tänkt samma men kom ihåg bara att de e musiken på plattan som e de viktiga, inte det framtida stålar-värdet på plattan. Folk beknar ur funktion på discogs för 400 spänn till dom som verkligen gillar musiken.

Postat av: fred

Publicerad 2016-02-22 12:22:57

Synd men fattar hur du tänker. Får hoppas att nåt (kanske utländskt) bolag gör nån större RP typ 10-100.000 ex lr så inom några år. Fattar också hur folk som hann köpa skivan tänker, skulle kanske tänkt samma men kom ihåg bara att de e musiken på plattan som e de viktiga, inte det framtida stålar-värdet på plattan. Folk beknar ur funktion på discogs för 400 spänn till dom som verkligen gillar musiken.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela